уторак, 13. јул 2010.

Šta je aparthotel?

Hoteli apartmani, ili aparthoteli su relativno nova vrsta smeštaja koja sve više raste u popularnosti i rasprostranjenosti.

Aparthotel je, jednostavno objašnjeno, kombinacija hotelskog i privatnog smeštaja kojom dobijate najbolje od obe vrste. Može se definisati kao kompleks soba i apartmana sa svim uslugama koje se nude u hotelu (promena posteljine, doručak u sobi, itd.).

Pa ipak, gosti imaju veću privatnost i bolji komfor jer su ovi apartmani opremljeni svim aparatima potrebnim za normalan život u stanu. Na taj način, gosti se osećaju kao kod kuće, i u mogućnosti su da iskuse svakodnevni život u mestu gde osdedaju. Ovo im pomaže da se lakše uklope i osete lokalnu kulturu i stil života.

Do soba i apartmana u aparthotelima se dolazi kroz zajednički ulaz, i kompleks je ograđen. Tako se postiže bolja bezbednost gostiju bez narušavanja njihove privatnosti.

Cene smeštaja su znatno niže nego u hotelima, a komfor ne izostaje. Privatni smestaj u Beogradu je jeftiniji od hotelskog, pa tako novac koji bi ste inače potrošili na sobu možete da iskoristite za nešto drugo.

Način rezervacije smeštaja je po uzoru na hotelski, i to daje gostima veću slobodu da rezervišu i otkašu smeštaj po potrebi.

Нема коментара:

Постави коментар